Green Bungalows

Flight - Vanaf: € 422.00

Green Bungalows is een eenvoudige maar gezellige accommodatie met een goede ligging nabij het strand en het centrum van Ayia Napa. George (de eigenaar) en zijn familie zullen er persoonlijk voor zorgen dat het u aan niets ontbreekt!

Corfu Hotel

Flight - Vanaf: € 840.00

Corfu Hotel is een verzorgd 3* hotel welk ligt op een van de beste locaties van de gezellige vissersplaats Ayia Napa. Het corfu hotel beschikt over een groot zwembad dat wordt omringd door tropische begroeiing.

Asterias Beach Hotel

Flight - Vanaf: € 840.00

Asterias Beach Hotel is een vrij luxe 4* hotel, gelegen in een rustige omgeving in Ayia Napa. Het Asterias Beach Hotel biedt veel faciliteiten die bijdragen aan een ontspannen vakantie in een mooie omgeving.

Sun Hall Hotel

Flight - Vanaf: € 422.00

Sun Hall Hotel is een luxe 4* hotel gelegen aan de gezellige boulevard van Larnaca. Het Sun Hall Hotel biedt verzorgde en comfortabele kamers en diverse faciliteiten, die voor een ontspannen vakantie zorgen!

Ajax Hotel

Flight - Vanaf: € 559.00

Het Ajax hotel is een mooi en vrij luxe 4* hotel dat in 2007 geheel is gerenoveerd. Het Ajax Hotel ligt in een rustige omgeving op korte afstand van het strand. Het hotel beschikt over veel faciliteiten en door de aanwezigheid van een animatieteam...

Cynthiana Beach Hotel

Flight - Vanaf: € 537.00

Het Cynthiana Beach Hotel is een 3* hotel, gelegen op een unieke locatie in Paphos. Vanuit uw comfortabele kamer in het Cynthiana Beach Hotel kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee!

Golden Coast Beach Hotel

Flight - Vanaf: € 649.00

Het Golden Coast Beach Hotel is een mooi en comfortabel 4* hotel, omringd door een prachtig aangelegde tuin. Het Golden Coast Beach hotel ligt direct aan het strand en biedt veel faciliteiten, waaronder een wellnesscenter.

Anemi Appartement

Flight - Vanaf: € 510.00

Anemi is een erg modern complex met vele faciliteiten en ideaal gelegen voor een heerlijke vakantie!

Nereus Hotel

Flight - Vanaf: € 431.00

Nereus staat bekend om zijn gezelligheid, het vriendelijke personeel en de ongedwongen sfeer. Door de ligging dichtbij het strand en de 2 zwembaden uitermate geschikt voor een heerlijke zonvakantie.

Bay view Appartement

Flight - Vanaf: € 424.00

Bay View is een bijzonder familiecomplex met een gemoedelijke sfeer wat absoluut te danken is aan de Stylianou familie. Zij doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen!
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... 29 Volgende >>